Komprex Ii Polstermat Plaat 65/65 Evp 16985

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voor elke behoefte het passende product: Komprex schuimrubberkompres, -zwachtel en -plaat evenals de schuimstofplaat bezitten duurzame elasticiteit. Ze worden gebruikt voor compressie bij oedeembehandeling in de flebologie en lymfologie, en als functionele zwachtel in de sportgeneeskunde. De producten zijn als gebruiksklare formaten verkrijgbaar in diverse afmetingen. Het materiaal met fijne poriën heeft een zijdezacht oppervlak en is gemakkelijk individueel op maat te knippen.

De gegolfde schuimstofplaat bestaat uit smalle schuimstofstroken en is ingebed in huidvriendelijke vliesstof. Daardoor ontstaat een bijzonder luchtdoorlatend en tegen schuiven bestand polstermateriaal. Dankzij de speciale gegolfde oppervlaktestructuur creëert het product een duidelijk en tegelijk zacht micromassage-effect.

Samenstelling
  • smalle schuimrubber stroken ingebed in vliesstof
Indicatie
  • ter polstering bij compressieverband.
Details
CNK2993426
FabrikantenLohmann & rauscher
MerkenLohmann Rauscher
Breedte332 mm
Lengte591 mm
Diepte30 mm