Futuro Pak Voor Warmte-/koudetherapie 02070, Aanpasbaar

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

Het FUTURO™ kompres voor warmte-/koudetherapie kan warm of koud worden gebruikt en is een praktische oplossing voor wie een natuurlijke behandeling wil zonder medicijnen. Het gesegmenteerde gelpack vormt zich gemakkelijk naar elk lichaamsdeel. Dankzij de elastische sluiting is het goed aan te brengen op de armen/handen en benen. Een beschermhoes voor het gelkompres is inbegrepen, waardoor een snelle en comfortabele applicatie mogelijk is en de veiligheid van uw huid is gewaarborgd.Gebruik koudetherapie om zwelling als gevolg van verstuiking of kneuzing te verminderen. Gebruik warmtetherapie om spierspasmen, krampen en spierstijfheid te verminderen.

Samenstelling

Water, Glycerol, Sodium carboxymethyl cellulose

Indicatie

Het FUTURO™ Pack voor warmte-/koudetherapie is bedoeld voor het verlichten van spier- en gewrichtspijn. Pas koudetherapie toe om zwelling als gevolg van verstuiking of kneuzing te verminderen. Pas warmtetherapie toe om spierkramp, spierspasmen en stijve spieren te verminderen.

Contra indicatie

Stop het gebruik en raadpleeg een arts bij ongemak of pijn, of als de pijn/het ongemak aanhoudt of verergert

Details
CNK2251668
Fabrikanten3M Belgium
Merken3M, Futuro
Breedte98 mm
Lengte188 mm
Diepte68 mm
Verpakkingshoeveelheid1