Dermoscent Atop 7 Spot On Hond 10-20kg 4x1,2ml

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

ATOP 7® spot-on is de eerste spot-on die uitsluitend ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevat om het herstel van de huidbarrière te bevorderen en geïrriteerde of allergische huid te helpen kalmeren.

Gebruik

1 pipet per week zolang als nodig is.

Masseren is niet vereist. Een efficiënt bio-diffusiemiddel maakt een gelijkmatige verdeling van het product over het hele lichaam van het dier mogelijk vanaf een enkele aanbrengplaats .

Samenstelling
  • Vochtinbrengende hennepolie, rijk aan essentiële vetzuren (Omega 3 & 6), onmisbaar voor uw dieren maar die ze zelf niet kunnen aanmaken.
  • Lipidencomplex gewonnen uit tarwekorrels die rijk zijn aan ceramiden en essentiële vetzuren.
  • Synergie van perfect gedoseerde etherische oliën , rijk aan kurkuma, wintergroen en shiu-hout vanwege hun kalmerende eigenschappen.
  • Een bio-diffusiemiddel van fyto maakt de verspreiding van de ingrediënten over het hele lichaam van het dier mogelijk vanaf 1 enkele applicatie dankzij het talg, dat van nature op de huid aanwezig is.
Indicatie

Huid die vatbaar is voor jeuk - Irritatie, roodheid - Overgevoeligheid

Details
CNK4336046
FabrikantenV.M.D.
MerkenDermoscent